Koninginnenlaan 3,   5211WD   's-Hertogenbosch,   t: 073-822 76 62,    info@dezandkamer.nl      

Dé vergaderlocatie in Den Bosch:

De Zandkamer

Zoekt u een vergaderruimte in het centrum van Den Bosch, tegenover het centraal station? Een unieke, sfeervolle locatie die over alle faciliteiten beschikt, centraal gelegen is en toch dezelfde rust biedt als een landelijke locatie? Dan bent u bij De Zandkamer aan het juiste adres.

De Zandkamer is gevestigd in een monumentaal pand en heeft diverse ruime, moderne vergaderruimtes. Deze beschikken elk over een luxe espressomachine met verse bonen, audiovisuele apparatuur en toiletgroep. De inrichting is stijlvol en licht, met oog voor detail. Ideaal voor bijeenkomsten met (middel)grote gezelschappen (zoals vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en trainingen), één op één gesprekken (zoals mediation, sollicitaties en coaching) en zelfs een privé diner of netwerkborrel.

Of u nu met 2 of 20 personen komt: er is altijd een vergaderruimte die bij u past. Zelfs aan aparte lunch- en dinerruimtes, comfortabele zithoeken en diverse buitenruimtes heeft De Zandkamer geen gebrek.Vergaderruimte bij
het centraal station

De Zandkamer bevindt zich tegenover het centraal station van Den Bosch en is daardoor gemakkelijk bereikbaar voor gasten die met de trein of de bus komen. In de directe omgeving is veel parkeergelegenheid, bijvoorbeeld in de parkeergarage onder het centraal station (betaald parkeren).

Het Bourgondische centrum volop winkels, restaurants en bezienswaardigheden zoals de Sint Jan bevindt zich op loopafstand. Ideaal voor een korte pauze tussendoor of om een dagvullend programma samen te stellen.

We denken graag met u mee.

Reserveren
of nog vragen?

Neem gerust contact op

t: 073-822 76 62
info@dezandkamer.nl

volg ons op
Social Media

 

Vergaderarrangementen met lunch of diner

De Zandkamer maakt vergaderarrangementen op maat. Dankzij onze flexibele mogelijkheden en persoonlijke betrokkenheid kunnen we inspelen op de meest uiteenlopende wensen. Of het nu gaat om een korte brainstormsessie, een training van een of meerdere dagen of een vergadering met uw managementteam.

Wij snappen dat u alleen het beste wilt voor uw gasten. Ook qua lunch, diner, borrel of versnaperingen tussendoor. Daarom besteden wij veel aandacht aan eten en drinken. Van biologisch buffet tot private dining, van uitgebreide lunch tot gezellige borrel: nagenoeg alles is mogelijk.

Meer weten of sfeer proeven?

Voor meer informatie, een rondleiding of reserveringen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We ontvangen u graag in onze bijzondere vergaderlocatie in Den Bosch!