Koninginnenlaan 3,   5211WD   's-Hertogenbosch,   t: 073-822 76 62,    info@dezandkamer.nl      

Vergaderarrangementen met een culinaire draai


De Zandkamer weet hoe belangrijk eten en drinken kunnen zijn, zeker tijdens intensieve vergaderingen of trainingen. Daarom maken we voor elke klant en gelegenheid een vergaderarrangement op maat. We denken graag met u mee over een goede indeling van uw dag, de meest geschikte vergaderruimte voor uw gezelschap en de culinaire invulling – of dat nu een kleine versnapering is of een uitgebreid diner. Met onze service dragen wij bij aan het succes van uw bijeenkomst.


Lunches en diners


De Zandkamer werkt zoveel mogelijk met seizoensproducten en biologische streekproducten. Afhankelijk van de tijd, uw gezelschap en de soort bijeenkomst doen we graag een passend voorstel. Van rijk belegde broodjes, frisse salade en een dagsoep tot aan een uitgebreid saladebuffet met hartige taarten, verse pasta, vlees en vis.


Private dining


Vergaderen én genieten van een heerlijke maaltijd? We verzorgen graag een privé diner voor u in een sfeervolle setting, in dezelfde of een andere ruimte. Hierbij kunt u kiezen voor diverse mogelijkheden in uiteenlopende prijsklassen: van een lekker pastagerecht tot een bijzonder driegangendiner. Het is in overleg zelfs mogelijk dat een privé kok de gerechten aan tafel serveert, samen met bijpassende wijnen.


Een zoete break of gezellige borrel


Een korte break tijdens uw training of vergadering? Onze zelfgebakken cake of de echte Bossche Bollen van Jan de Groot zullen u ongetwijfeld smaken. De dag afsluiten in sfeer? Kies dan voor een borrel met een koel drankje, hartige snacks of luxe borrelhapjes. Zo gaan uw gasten zeker voldaan naar huis.


Dieet of voedselallergie? Geen probleem!


Heeft u speciale wensen? Wij houden rekening met een dieet of voedselallergie. Ook vegetarische gerechten zijn geen enkel probleem.